Informácie » Podujatia

no pictureAko bolo na MF OPEN 2017

Jedenásty ročník Malá Fatra OPEN máme za sebou. Celkovo to bolo vydarený pretek, až na to počasie, ktoré mohlo byť aj lepšie. Od rána bola v Malej Fatre nízka oblačnosť spojená s hmlou a silným nárazovým vetrom. Občas do toho prišli snehové prehánky a celkovo bolo chladno. Takže sme museli na poslednú chvíľu upraviť trať pre kategóriu RACE muži. Skrátili sme ju o jeden výšľap a lyžovanie z Veľkého Kriváňa. Ako už tradične, vyčasilo sa počas vyhlasovania výsledkov.

Potešila nás veľmi pekná účasť 96 súťažiacich zo Slovenska a Čiech. V kategórii VERTIKÁL sa na štart, ktorý bol v zákrute nad chatou Romana postavilo spolu 41 súťažiacich, z toho 8 juniorov. Cieľ bol na Chate pod Chlebom, trasa s prevýšením 565 m. V kategórii RACE pretekalo spolu 55 pretekárov, z toho 4 ženy. Mali rovnakú trasu, zo štartu na Veľký Kriváň, zlyžovanie na Generál a výšľap do cieľa na Chatu pod Chlebom, prevýšenie 1100 m.

Na trase VERTIKÁL bol najrýchlejší junior Marco Marcinek s časom 24:56 a zo žien juniorka Sara Machajová s časom 34:49.Na trase RACE bol najrýchlejší domáci Marek Litvaj s časom 1:10:13 a zo žien Barbora Škandíkova s časom 1:24:15. Kompletné výsledky nájdete v sekcii SŤAHUJ.

Ďakujeme všetkým organizátorom, sponzorom, podporovateľom za pomoc pri organizovaní tohto preteku a samozrejme všetkým pretekárom za účasť. Určite ste viacerí zachytili informácie o plánovanom dvojdňovom preteku do budúcnosti. Zatiaľ nie je nič isté, rokujeme aj o takejto možnosti a v krátkom čase budeme vedieť ako bude vyzerať budúci ročník.

Fotky nájdete v sekcii FOTOALBUMY.

Skialp klub Kriváň

pridané: 23.03.2017 | pridal: admin



Anatomic - Lezecké steny-stavba

outdoortour _logo same.jpg
adam sport logo.png
skialp- lacnyskialp.sk.cdr10.jpg
erbturv.jpg
martin.png
logo atc.jpg
logo orezane 1.jpg
fotovyber