Informácie » Podujatia

HD V MF1.jpg HORSKÝ (HARD) DUATLON V MALEJ FATRE
Termín: 12.7.2008 - sobota

Blíži sa II. kolo Aminostar horského duatlonového pohára, ktoré sa bude konať 12.7.2008 v Malej Fatre - Trusalová.

Aktualizované: 8.7.2008
Predpoveď počasia na koniec týždňa vypadá až veľmi dobre, v sobotu hlásia dennú teplotu 28 - 32 stupňov, jasno až polooblačno.

Po minuloročnej premiére sme pre Vás pripravili ďalší pretek. Veríme, že s pozitívnymi zmenami. Oproti minulému roku bude cieľ na Veľkom Fatranskom Kriváni (1709 m.n.m.) aby sme sa vyhli zraneniam a šetrili kĺby. Generálny partner horského duatlonového pohára Aminostar, pripravil pre všetkých pitný režim a ochutnávky rôznych nápojov Aminostar. Takisto sme pripravili upomienkový predmet, ktorý poteší každého športovca a využije ho pri tréningu alebo preteku. Samozrejme, že nebude chýbať bohaté občerstvenie počas preteku a chutný guláš v base campe na Chate pod Chlebom. K tomu všetkému dobrá atmosféra, pekné prostredie a veríme, že aj dobré počasie.

Pre najlepších sú pripravené vecné ceny a rôzne prémie. Absolútny víťaz preteku dostane bežeckú obuv zn. New Balance. Za najlepšie prekonanie minuloročného času na cyklistickej časti (Peter Svätojánsky 56 min. 10 s.) bude udelená prémia 1.000,- Sk. A takisto nezabúdajme, že body sa započítavajú do celkového hodnotenia Aminostar horského duatlonového pohára, kde ide tiež o lákavé finančné a vecné ceny.

Prezentácia sa bude konať od 7.30 - 9.00 pri Autocampingu na Trusalovej, tak ako minulý rok tu bude aj štart o 9.30 hod. Depo a zároveň koniec cyklistickej a začiatok bežeckej časti bude opäť na Chate pod Chlebom, kde bude aj vyhlásenie výsledkov.
Zaregistrovať sa môžete:
- elektronicky na stránke www.skialp4u.sk
- e-mailom na pretek@skialpkrivan.sk
- prípadne poštou na adresu nášho klubu
- samozrejme aj v deň preteku pri prezentácii.

Štartovné je pri úhrade na č.ú. 4004330240/7500 do 7.7.2008 (vrátane) 300,- Sk, po tomto termíne je štartovné 350,- Sk. Zahŕňa upomienkový predmet, pitný režim, bohaté občerstvenie počas preteku a obed.
Absolútny víťazi žien a mužov z minulého roku majú štartovné zdarma - Lenka Hiklová a Peter Svätojánsky.

Počas preteku treba dodržiavať súťažný poriadok a takisto návštevný poriadok NP MF. Každý pretekár je povinný mať so sebou najlepšie cyklistickú prilbu. Vývoz vecí na prezlečenie a obuvi na bežeckú časť bude zabezpečený. Každý preteká na vlastnú zodpovednosť.

Kompletné propozície nájdete v sekcii SŤAHUJ v ľavom MENU.

V prípade informácií mailujte na info@skialpkrivan.sk alebo volajte na 0905 682 854 alebo 0907 071 334.

Tešíme sa na Vašu účasť.

Skialp klub Kriváň

pridané: 8.07.2008 | pridal: admin



Anatomic - Lezecké steny-stavba

outdoortour _logo same.jpg
adam sport logo.png
skialp- lacnyskialp.sk.cdr10.jpg
erbturv.jpg
martin.png
logo atc.jpg
logo orezane 1.jpg
fotovyber